Information om udskiftning af vandmålere, tinglysning af ledninger på privat grund og årsafregning.

Som tidligere meddelt fusionerer Voerladegård Vandværk med Skanderborg Vand den 1. Januar 2021.
Indtil da skal alle henvendelser fortsat ske til Voerladegård Vandværk.
Mail: formand@voerladegaardvandvaerk.dk. Ved akut behov ring til vandværkspasser Arne Rodsted tlf. 29457966.
Efter den 1. Januar skal alle henvendelser ske direkte til Skanderborg Vand til døgnbetjent tlf. 87 93 93 93 eller mail: service@skanderborgforsyning.dk
Alle forbrugere vil i begyndelsen af det nye år modtage en årsafregning for 2020 fra Voerladegård Vandværk og en aconto opkrævning for det nye år fra Skanderborg Vand.
Vi arbejder p.t. med planlægning af målerudskiftning, som er forberedt til fuldautomatisk elektronisk aflæsning. Arbejdet med monteringen vil blive udført af firmaet Intego. Vi forventer, at de starter i uge 50 og 51. Det er dog tvivlsomt, om de kan blive færdige inden den 31/12 2020, men ellers vil arbejdet fortsætte i det nye år.
Det betyder muligvis, at vi en sidste gang skal køre rundt og aflæse årsforbruget på de gamle målere i december.
Alle tinglyste ejere/forbrugere vil modtage et brev, hvor information om tidspunkt for udskiftningen m.v. vil fremgår. Senere er planen, at der opsættes antenner til brug for fuldautomatisk aflæsning.
Endvidere arbejder vi p.t. med at identificere og tinglyse alle vores vandledninger, som ligger nedgravet på privat område. I den anledning vil vi kontakte mange lodsejere i den kommende tid.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.